Coachen doe je zo! - Studiedag

zaterdag 11 december - 10.00 uur
 

Wat maakt een goede coach?

Studiedag: coachen doe je zo!
Zaterdag 11 dec 2021 van 10.00-16.00

"Zelf startte ik met coaching toen ik 22 jaar oud was en heb inmiddels vele vormen benut. Ik heb meerdere psychologen bezocht, maar ook een gestalttherapeut, een regressietherapeut, haptotherapeut en een aantal relatietherapeuten. Meestal duurde deze trajecten op mijn verzoek een jaar. Daarnaast volgde ik een intensieve training bij een zenmeester van maar liefst 27 jaar. Persoonlijke ontwikkeling en coaching is dus zeg maar ‘mijn ding’. Ik heb er veel van geleerd en ook door afgeleerd, maar het belangrijkste dat ik hierdoor ontwikkelde is de kunst om mijzelf te zijn: kwetsbaar en tegelijkertijd in mijn kracht".

Bovenstaande tekst vind je terug op de coaching pagina van Experience Your Life. Ik heb zelf dus vele stijlen van coaching ervaren en werk inmiddels bijna 20 jaar als coach met mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling. Maar wat maakt nu een goede coach? Op deze studie dag krijg je handvatten, inzicht in do's en don'ts en ga je ook zelf aan de slag met coachen en gecoached worden.

Trainer: Daido
Prijs: 95,-.
Max. 10 deelnemers.

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden