Thee Ceremonie - Workshop

vrijdag 26 november - 10.00 uur
 

Chinese Theeceremonie

Workshop: Thee Ceremonie.
Vrijdag 26 november 10.00-16.00 uur.
Locatie: Hilversum.

Aandacht is alles in de Chinese theeceremonie. Deze workshop is een eenvoudige en zeer fysieke oefening in bewegen in aandacht. De schoonheid van enkelvoudige bewegingen brengt grote kalmte en inspireert. Meer dan om de rituele precisie, gaat het om met je aandacht contact te houden met het moment, je lichaam, ademritme en het thee-attribuut. Door nadoen en je eigen ritme en stijl te vinden, kom je in flow. Je maakt kennis met een zeer sensibele vorm van theebereiding, serveren en drinken. Alle attributen zijn aanwezig.
Aan het eind van de dag voer je jouw theeceremonie op serveer je een familielid of vriend een kop thee vol aandacht.

Prijs: 95,-.
Max. 8 deelnemers.
Trainer: Daido.

 

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden