Kunst, symbolen e/h onderbewuste - Workshop

zaterdag 19 september - 10.45 uur
 

Symbolen als deur naar je onderbewuste

Wandel workshop: Symbolen en het onderbewuste.
Zaterdag 19 september 2020 10.45-16.00.
Locatie: Nijmegen stad.

Twee vragen staan centraal in deze workshop:
Wat zijn symbolen? En, hoe tune je via een symbool in op het non-verbale en onbewuste verhaal van een beeld of een persoon?
Je verstaat de ander beter als je niet alleen luistert en kijkt, maar ook kunt intunen op de non-verbale boodschap. Door vertraging, het loslaten van je eigen mening, emotie en referentiekader, kun je plots doordringen tot een informatieniveau dat veel helderder maakt waar het in de kern om draait.
Door middel van uitleg, oefening en reflectie, zullen de kunstwerken in het museum je meer inzicht geven in de betekenis van het beeld, jezelf en de ander. Ivm met covid zal deze workshop plaatsvinden in de buitenlucht in en rond het centrum van Nijmegen. De beelden kun je daarmee ook voelen en zodoende veel meer 'informatie' tot je nemen dan alleen door te kijken en luisteren. Hierdoor zul je de beelden op een heel nieuwe wijze gaan ervaren.

Deze workshop is niet speciaal voor kunstliefhebbers of mensen met symbolen kennis. Juist het onbevangen er in staan kan je helpen meer inzicht in symbolentaal te krijgen, intuïtief contact te kunnen maken met de diepere betekenis van beelden & meer helderheid geven over hoe je zelf non-verbale communiceert.

Prijs: 69,- Inclusief thee/koffie en lunch.
Trainer: Daido.

Deze workshop vindt al wandelend plaats in Nijmegen stad.
(Eigen vervoer)

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden