Examen en diploma uitreiking: Magda

zondag 9 februari - 15.00 uur
 

Openbaar examen en diploma uitreiking Magda de Muijnck

Zondag 9 februari 15.00 - 16.20
Locatie: EYL Hilvertsweg 87a 1214JB Hilversum

De afgelopen drie jaar heeft Magda deelgenomen aan de opleiding tot: Meditatie en bewustzijnstrainer. Belangrijke onderdelen hiervan waren: coaching - meditatie weekenden en week retraites - assisteren bij de wekelijkse lessen - diverse workshops gericht op bewustzijnsontwikkeling - supervisie - het geven van lessen binnen de 'leren mediteren' cursussen.

Ter afronding van dit traject doet Magda examen en zal aansluitend haar diploma in ontvangst mogen nemen. Om deze feestelijke gebeurtenis te vieren nodigen we je graag uit als publiek waarbij familie, vrienden en medecursisten natuurlijk niet mogen ontbreken.

Programma:
14.40 uur - Inloop
15.00 uur - Welkom en toelichting
15.15 uur - Motivatie Magda
15.25 uur - Examen en vraag publiek
15.45 uur - Diploma uitreiking
15.50 uur - Toost en felicitaties
16.15 uur - Bye bye

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden