Afgunst, jaloezie & liefde - Doorgaande meditatietraining

donderdag 6 februari - 20.00 uur
 

Van afgunst naar verlangen & van jaloezie naar liefde.

Doorgaande meditatietraining vanaf 6 februari.
Locatie: Hilversum.

Afgunst en jaloezie staan sinds eeuwen in een negatief daglicht en in spirituele kringen worden ze zelfs als 'vergif' afgeschilderd welke een goed en waardig leven onmogelijk zouden maken. Maar het tij is aan het keren en het besef dat er veel kracht en potentie in deze 'moeilijke emoties zit, groeit. We zullen diepgaand onderzoek doen naar de verschillen tussen afgunst en jaloezie en kijken hoe ze onze relaties en ambities beïnvloeden. In het tweede gedeelte zullen we inzoemen op hoe deze krachten te transformeren naar acceptatie, persoonlijke heelwording en liefde.

Naast deze 'studie' van de emoties afgunst, jaloezie en liefde, wordt er 1 of 2 keer gemediteerd, is er gelegenheid voor persoonlijkonderhoud en koan-studie, en sluiten we af met een theeceremonie en een leerpunten rondje.

Wekelijks op donderdag avond  20.00-21.45.
De training is doorlopend en je kunt per maand instappen.
Prijs: 59,- p/m  - via incasso Studenten/minima: 30% korting

De training vindt plaats in de meditatieruimte in Hilversum: Hilvertsweg 87a.

Trainer: Daido.

Voorwaarden:
Annulering is kosteloos tot de start van de training. In- uitstroom per maand mogelijk.
Ook op andere momenten dat de training gegeven wordt kun je meedoen.

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden