Meditatie dag: stilte en actie

zaterdag 25 januari - 08.00 uur
 

Ontwikkel je meditatieve kracht.

Meditatie dag
Zaterdag 25 januari 2020 08.00-16.00
Locatie: Hilversum

Meditatie betekend letterlijk 'AANDACHT'. Hoe meer onverdeelde aandacht je kunt geven aan wat je doet, hoe meditatiever je handelen is. Dit geeft een sterk gevoel van verbinding en kwaliteit. Oefenen in hoe je je meditatieve aandacht zowel in stilte als activiteit kunt inzetten in essentieel om geluk te kunnen ervaren en het te laten groeien.

Deze dag staat geheel in het teken van meditatie. Naast de stilte meditatie in perioden van 25 minuten, zul je ook enkele geleide meditaties doen en een lange loopmeditatie. Ook de maaltijd en thee zal ook in meditatieve sfeer plaatsvinden.

Prijs: 69,- Inclusief thee/koffie en lunch.
(Gratis voor deelnemers aan de trainersopleiding)

Trainer: Gerard.

Deze dag vindt plaats in de meditatieruimte in Hilversum.

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden