Kunst, symbolen e/h onderbewuste - Workshop

zondag 22 september - 10.45 uur
 

Symbolen als deur naar je onderbewuste

Workshop: Symbolen en het onderbewuste.
Zondag 22 september 2019 10.45-16.00.
Locatie: Wageningen

Twee vragen staan centraal in deze workshop:
Wat zijn symbolen? En, hoe tune je via een symbool in op het non-verbale en onbewuste verhaal van een beeld of een persoon?
Je verstaat de ander beter als je niet alleen luistert en kijkt, maar ook kunt intunen op de non-verbale boodschap. Door vertraging, het loslaten van je eigen mening, emotie en referentiekader, kun je plots doordringen tot een informatieniveau dat veel helderder maakt waar het in de kern om draait.
Door middel van uitleg, oefening en reflectie, zullen de kunstwerken in het museum je meer inzicht geven in de betekenis van het beeld, jezelf en de ander. En het mooie aan dit museum is dat je ook alle kunst mag betasten. Door voelen toe te voegen aan kijken en luisteren zul je kunst op een heel nieuwe wijze gaan ervaren.

Deze workshop is niet speciaal voor kunstliefhebbers of mensen met symbolen kennis. Juist het onbevangen er in staan kan je helpen meer inzicht in symbolentaal te krijgen, intuïtief contact te kunnen maken met de diepere betekenis van beelden & meer helderheid geven over hoe je zelf non-verbale communiceert.

Prijs: 69,- Inclusief thee/koffie en museum lunch.
Toegang tot het museum is gratis.

Trainer: Daido.

Deze workshop vindt plaats in het museum: Het Depot
Locatie: Arboretumlaan 4, Wageningen
(Eigen vervoer)

 
 

Meld je aan

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier, we nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.

Aanmelden